09 maj 2008

Research

En sökning på flyttblock, grotta, block mm leder ofta till glada amatörgeologers hemsidor med ibland intressanta gallerier. I likhet med koppartjyven som förväntansfullt klickar runt i galleriet på hembygdsgårdens hemsida så klickar en sendare runt med samma förväntan, tjuven letat byten av värde, sendaren letar linjer av värde.

www.agrell.info

Vad skulle vara vackrare än några feta tickmarks dragna kors och tvärs över denna formation?

Utifall någon har svårt att urskilja vad som är allvarligt menat, och vad som är är ett försökt till att vara rolig poängterar jag att den som målar tickmarks kors och tvärs gärna bör utsättas för straff , om möjligt inom vad lagen anser vara ok.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser trevligt ut, men var är det? Kolla upp göbikyrkan om du inte gjort det än, geocacharna har några bilder som göra att man blir sugen på att se det live.

Jimbob sa...

Tror Kalle som snackade om att åka dit och kolla för en tid sedan. Ser ut att finnas en del brant men jag undrar hur klippan är... den ser rätt kass ut.

Å de bilden jag la upp ligger mellan Sollerbrunn och Alingsås. Kolla Brahalls Åsar på Eniro.

fredrik sa...

Bilden ser ok ut. Jag har ett annat tips om 2 goa block i härskogen bortanför Lerum. Blocken syns från vägen på höger sida.
För dig med smak för god kvalité på sten. Finns inga namn och grader på de 7 boulders som är gjorda här. Befriande känns detta i denna tid av gradhets och prestige./ Brännström