29 juni 2008

Nyborstat på Hönö


Ola nyper hårt på Vargar bland vargar

Det bidde en tur till uddarna utanför ett sommarlivligt Hönö Klåva. 3 nya problem blev det och eventuellt ett projekt för den som gillar omöjliga slabbar. Väggarna är de som syns tvärsöver viken från sjöbodarna (Autobahn, Olas Ätstörningar mfl). Du har kanske sett väggarna om du tillhör den undrande och nyfikna men lite lata skaran av sendare. Och har du inte sett någonting alls så ska det tilläggas att det finns några hål att krypa in i även därborta. På håll ser det högt ut och det är det å där klättrar vi inte för det är ren skit. Ett par tre branta sittstarter är värda en borst på blocken närmast Båtevikshamnen. De gjorda ligger på linje utefter nordsidan från Båteviken.


Mackan letar grepp, Ola på Hästar, Mackan på Mjuka Läppar och After Climb i färjelägret.

Fredagskvällens konsert med Bonnie "Prince" Billy på Bohus Fästning var utmärkt. Som det står i GP så... Lånade ett par spår till detta gryniga mobilklipp.



SENDIT kommer snart att köpa en fin videokamera. Väntar bara på att cashen för de återstående guiderna ska börja rulla. Vi väntar nämligen en köpstorm uppmanad av Hassemannen. Han kommenterar Brunos Uppbloc-tråd så här fint: "Dessutom så tycker jag att det är varje (äldre/solida) klättrares skyldighet att köpa ett ex av precis alla förare som produceras i landet." Det ska sägas att med äldre/solid klättrare menas att du är 12 år fyllda och kan gå i trappor. Ni får rabatt om ni beställer 10st på en gång.

Inga kommentarer: