08 juni 2008

Fotö v.1.1


Söndagsutflykt till Fotö (Fussinsel) med målet att få ihop 10 stjärnor till scorecardet. Har varit och vänt några gånger men nya rön lockar oss dit ännu en gång. Den Elake å jag hoppar fram i sedvanlig ö-miljö och scoutar några mossiga eventuella klassiker. Å klassiker finner vi.

Paddan lyfter av vinden och Hasse blir naken med Playmate 08 (lätt inspirerat av den nakna scandal beutyn som glatt poserade framför fotografen en bit bort)

Coolt insteg på [EDIT] Trilobiter

Dagens bästa är lätt Jubileumsmodell. En klar lågoddsare i matchen om Öarnas Top Tio. Parkera vid fotbollsplanen och knalla några minuter längs vattnet västerut och du är vid blocket. Det extremt låga vattenståndet gjorde starten torr men förmodligen är det lunga vid normalt v-stånd oxå. Höger om och över grunt vatten finns flera grymma linjer som går att fixa till med lite stenförlyttning. Playmateblocket ligger några hundra meter längre ut.

Nästan på dagen tio år efter Fa:n på Goldwing är det dags för en Jubileumsmodell. Här med både ofjädrad sits, överdyno och landskapssweep.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant! kanske en sväng dit ikväll?

/FJ

Jimbob sa...

Det blir surf ikväll! Och i morrn!

Slothrop sa...

Äntligen någon mer som förstått att det är stjärnorna som är den riktiga poängen!