09 februari 2009

Akivet: Beffe

Beffe/Banan Stefan ligger i bänkpress rapporterar pålitlig källa. Vad betyder det? Är det ett förstadium till en tjusig redpoint av något gammalt hårt projekt? Eller är det ett målmedvetet steg till förstaplatsen under den kommande Elektriker-09 galan? Givetvis håller vi tummarna för att Beffe gör sin 6:e tick inom kort. Kanske förstareppen på Lill-Manges färska, och för Beffe med det lockande namnet High Voltage?

Ur dokumentären Trärummet

Målmedveten? Beffe gjorde 5 turer utomhus, en av dessa var Kriminell Kantarell 8b. Denna bild kommer från Midsommarafton vid Bohusstugan -96. Beffe hade denna dag gjort sin 4:e tur på riktig klippa och då som andreman på Ekeheds Professor Drövels hemlighet -då ett blött hörncrux med 7+ move smått otroligt långt från systemväggens förutsägbara beta. Beffe med sällskap hade dagarna innan varit i ett blött Nissedal. Beffe fick där ihop en betydande del av sin karriärs viktiga ticks. Nej, det var i trärummet som framgången mejslades fram, inte i ett topprep/pluttig 4+ till 9- karriär. Talang ja, målmedveten ja, midsommarpackad ja, jamkung nej. Förhoppningsvis blir det pokal i både Elektriker-09 och Sendit Awards-09.

Dagens örhänge:


6 kommentarer:

Anonym sa...

Skall beffen gå och bli biffen......!!
Huua, måste småstenarna vagga å våndas i skogarna av skräck.
Kanske projekt 08B(läs. Stockholms riktnr och en fet grad i kombination, lite göteborgsgradhetsironisandbag som i le joéls mått mätt är ungefär 7A+) är på nedräkningens brant........
/ Hemma pappan

Anonym sa...

Projekt 08b. Upplys mig.

/ Frånvarande pappan

Anonym sa...

http://w19915.webhotel.tripnet.se/gbo/ sök på område Bräcke och där gåta nr 7.
/ Hemma pappan

Anonym sa...

Tack för musiken. Det var några år (läs: decennier) sedan man hörde på den godingen senast!

/F

Anonym sa...

För det första -skit ner er!
För det andra -slå inte på dom som ligger (och mosar bänkpress).

/Beffe

Jimbob sa...

Välkommen!