28 april 2008

Summer fun

Ja då var det sommar på riktigt. Den druckne åldersmannen på bänken skålar och önskar skön sommar när jag makligt cyklar förbi. Jag önskar detsamma och vi växlar leenden. Hans favoritsäsong har bara börjat. Dags att fimpa skinnjackan och lufta sailortatueringen. Säsongen för temperatursensitiva senders fortsätter. Kanske inte på ökända bastubad som Utby, S-Backa och Mellby men väl på öarna. Öarna. Engångsgrill, sjöbris och flipflops.

Sparky som numera har sadlat om till ekologisk agronom firar midsommar på branta sprickan på Rivö. Brant och bästa Bohusgraniten, sunkiga fotsteg och spricka som är inte är något annat än en ren och vacker slopfest. Men den ligger så jävligt till och FA hungriga bor så långt bort. Så måste det vara, för annars skulle the colossal goat fuck under Rabies aldrig ha blivit exploaterat. Eftersom jag representerar SENDIT har jag skyldigheten att bevara auran av coolness. Då är det lämpligt att uttrycka sig utan hänsyn för andras tycke och smak. Sittstartskrux? Blahonga. Ground Control kommer undan. Fin linje.

2 kommentarer:

Der Alte sa...

Word!

New School sa...

Sittstartscrux är det ädlaste av crux, ju mer komprimerad kroppsposition ju bättre.
Rivö kommer givetvis att besökas, och Sprickan att göras (hur svårt kan det vara?). Men tills dess att solen inte medger vardagskvällar ute på öarna (ok, nu börjar det funka) styrs kosan mot närmare områden.