26 april 2008

In Flames

- Det brinner
- Jaså
- På fyra fem ställen, rätt rejält dessutom. Ser ut som en skogsbrand.
- Få se

Råggan har precis avslutat en epic på Carlsberg och ser då att Utbys finest har tuttat eld på kullen bakom ängen. Kanske var det mopedungdomen som tröttnade på att snurra nollor inför tjejerna och bestämde sig för brasa istället. Råggan kommer ner och ringer SOS men har inget nytt att berätta. Petters polare från Kortedalas brandsläckarservice håller redan på att rulla slang.

S-backa i förrgår. Svettigt. Men idén var god. Kinnarpspojken aka Jonas eller Lillen ska till Fontan för första gången på måndag och då passar det med sluttare och fotarbete. Blev en vända till Gömda där Svaareten passade resans syfte. Inga problem. Ser bra ut inför NesCafe, Buerro Marga och andra klassiska "lätta"...
Jonas visar stil och stoke Ängsareten.

Gillar S-backa, oftast. Men nu var det fiskrens. Skinnet maldes ner och skelettet gav ifrån sig ett ljud som liknar svartatavlangnissel. Obehagligt. Ville testa Le Slabbe du Gömda. Kom ihåg den som fräsig och jag ser att stoket drev mig till att rekommendera 3 stjärnor på GBO när väl den blivit inklättrad. Jag ändrar mig på den punkten. En halv stjärna ska det vara. S-backa är slut för säsongen. Ses till jul.

Inga kommentarer: