24 april 2008

SENDIT - nu som blogg

SENDIT somnade in för några år sedan för att aldrig mer återuppstå?

En till blogg. Olika posses smyger omkring där ute och skapar, så även från detta håll. Så något matnyttigt ska nog dyka upp. Nya fynd från skogarna t.ex. Eller kort och gott min dagsform av skrivarlust.

Det görs en del nytt. Vårstädningen har varit ovanligt fruktsam. S-backas med omgivning har scoutats av framförallt Hasse och med lite trafik så kan det bli något bra av det, det är trots allt ökänt smuligt och vasst bitvis. Lättillgängliga grader dessutom, med en och annan testpiece inlagd. Framförallt slabbarna Glucifer och Buell i Brattås, de tillsammans med Thörnings på Hönö utgör topp 3 i Gbg i mitt tycke. Inget smul utan kompakt och len klippa. Historien är att Brattås hittades av Joel och Långe Lars för några år sedan men dissades. Hasse jublade dock. Var själv skeptiskt till just slabbarna. Fanns ju ingenting att hålla i och stå på! Borst, borst och det som behövs kom fram. Inte assvåra, runt 6cisch.

Snart Climb In. Eller Climb Out som bummelfolket föredrar att säga. Traditionen lever vidare, tält på ängen, Klättermusenbrallor (Modeblogg: arslesbrallor av rang) i dämpade färger och gaskök. Må vädret var med oss i fyra dagar. 10 grader och sol är önskvärt. Och förbjud topprep på stora väggen. För nu när Climb Out lämnar över till Climb In så vill jag inte trassla in mig i de sedvanliga topprepskaoset på klassikerna. Fällkniv?

Bild 1 Hasse på Basso, Rönnaräcka
Bild 2 Ola på Mogwai, Brattås


3 kommentarer:

Fredrik sa...

Härligt Jimma! Gamla sendit har varit saknad länge!


Släpp kommentarerna fria till anonyma användare. Nasse kan inte dissa folks stordåd under alias annars.

Jimbob sa...

Gjort. Ös på bara. Tandskyddet sitter på plats.

Djursnäs sa...

Vi på Djursnäs undrar vad du menar med "ostkusten"
det är ju blåkustens pärla
Kramisar från oss