29 november 2008

Dags att tänka på refrängen


December månad och det är hög tid att summera året som gått. För sendaren är det en smula märkligt att summera året. Sendarens kalenderår börjar som bekant runt höstens första frostnatt och sträcker sig med lite tur fram till försommarens första sighting av vita jeans. Sen kommer värmen i kombo med fukt på allvar och vi börjar varva ner, eller eventuellt krypa in under block på någon av de stora öarna en timme norrut.

För att snabbt kicka igång summereringen av det vanliga kalenderåret, vi håller oss till det trots allt, börjar vi med rock. En bra platta men framförallt en coolt gig:

Något mer klätterrelaterat:

#1 Orust och Kön - Ja det är väl ingen överaskning att öarna norrut toppar listan. Det är brant och det är omfattande. Om ett år finns det fler 8a där än vad det finns där du är.
#2 Häller - Om det hade varit större så vore Häller no:1 för all framtid.
#3 Expatriates på Härnäset - Något förhastat kanske men förväntningarna på pappaledigheten är enorma. Vi ser fram emot 1000 nya *** problem.
#4 Dan Osman har fått en fan page på FB.
#5 Diverse media - Bloggxplosionen är vårt nya Ipren under ansträngd arbetstid. En tår är på dock plats, RIP Alpinist.
#6 Tradvågen - Snart finns det ingen över 18 år som enbart ägnar sig åt sportklättring. Årets julklapp är en kilpetare.
#7 Repsäck - Det är på tiden att hylla repsäcken. Denna enkla påse som är så bra. Hurra på dig.
#8 Swedol - Bra borstar och minisågar samt ett fantastiskt sortiment av 12 volts vitvaror. Din hemliga dröm om en äkta hippiebuss deluxe är bara en tidsfråga.
#9 Din polares mondo - Tacka denne, speciellt om denne klättrar mer och tjänar mindre än vad du gör. Bjud i alla fall på kaffe.
#10 Debatt - Åtta a.nus nyhets/debattsida är det roligaste just nu på hela www. Näst roligast är Betnér på Aftonbladets redaktion.

En till låt från sendits topp tio lista över album 2008:2 kommentarer:

Anonym sa...

SR ca 60/min, enstaka sendit-takykardi, prominent u-våg.

Anonym sa...

Pulver MgCO3 50g x2, livet ut.