16 januari 2009

Akivet: Voodoo

Hasse på västkusten kanske mesta klassiker, Voodoo i Utby.

Runt -97 var Voodoo gbgs första 8a. Men dagens töntdebatter om ditt och datt så kan den mycket väl vara 8a. Testa att starta från 8 mm skumgummi med grågummi Indos och rouge på kinderna så får vi höra vem som skrattar bäst och sist!

Det står några texter på Den elakes pad, låt mig få återkomma till dessa en annan gång (behöver trimma de optiska verktygen). De är av halvgrov intellektuell skitnerdig kaliber om jag inte minns galet.

Klart du inte har missat /FJ härliga bildsvit Fabben Freshness Series på Crimp. Denna inspirerade mig att betala för ett par timmars förnedring på jättehala grepp. Förnedringen bestod i huvudsak av att jag inte kom upp för de problem jag cruisade för tre år sedan. Om du nu sitter och ojar dig över min negativa klätterutveckling så handlar de tre åren om skruvfrekvens och inget annat. Ättika är toppen att rengöra grepp med.

Well. P3 guld på lördag och sen är det dags för filmfestival. P3 guld lockar Sveriges musikelit och jag ser fram mot att se artister som jag inte ser i vanliga fall såsom Hammerfall (jobbar med Joakims Cans mamma -cool metallassie va?) och Hellström. Det ligger en radda biljetter hemmavid inför filmfestivalen. Utbudet i år är bra även om dokumentärerna om jävligt deprimerande industrijobb lyser med viss frånvaro. Minns med rysning afghanerna som skar ner gamla oljetankers med vinkelslip för ett par år sedan och inte minst slakteriet i Nigeria där de styckade getter på en lerig yta nere i hamnen för att sedan grilla dem över brinnande bildäck. I år ser jag framförallt fram mot denna och denna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den är spegelvänd. Det kanske är därför texten är lite svår att läsa?
/FJ

Jimbob sa...

Hmm, det ligger något i det.

Thanx

Anonym sa...

svennes vulk och voodoo står det, vilket förövrigt problemet borde heta oxå...

/nasse