31 mars 2009

Råkrimp

En hederlig råkrimp lär överleva både open och knee-drop

25 mars 2009

Den finska areten aka Den onde, Tolered


Henke tittar försiktigt över kanten med hopp om att kunna överrumpla ett par bra grepp

24 mars 2009

Piska mig hårt, Utby

När ladugårdsdörren kommer smygande och du känner av luftigheten, kom då ihåg att den bara är 5-...


20 mars 2009

Sticky @ Tolered

Ola på väg att lägga näsan i blöt på Växelström

16 mars 2009

Arkivet: Dvärgdöden

Sparky gör den känsliga korsningen/matchningen på Zwergentot

11 mars 2009

Uppdrag S-Backa

Jakten på intressanta linjer går vidare. Nere i S-Backa finns det gott om terräng som förmodas vara okänd terräng. Eller finns det fler naturälskare som riktigt myser av att gå genom kalla träsk och över glashala hällar? Vad ni än har funnit så är förståelsen min vän. Här nedan ser ni två bilder. Den vänstra är från O-ringen 2008 och föreställer en glad amatör i den helfestliga klassen Stadsbo senior. Den högra bilden är på en till synes ytterst delikat arete med perfekt landning + en gubbe med ryggproblematik. En exakt rakning för att få bort löst fras är givetvis en rekommendation innan sendartåget börjar gå.

Området som gicks igenom ligger söder om Oxsjön. Det finns några hyffsade linjer men frågan är om det är värt jobbet. Är du Fa-kåt och dessutom gärna gör en grej av att senda över exotiska träsk så är det hit du ska. Areten ligger dock hyfsat till och är värd att nöta på.

08 mars 2009

Grå dag

Jag kan inte låta bli att asgarva åt detta klipp varje gång jag ser det. Det är så perfekt -precisionen, tajmingen, stilen och ljudet. Det är kanske den perfekta bailen:



Snöblandat blandat med regn. En bra inomhusdag för film, god mat och bouldering. Och pill med nya leksaken Panasonic Lumix Lx3. Den lovar gott med 24mm och f/2. En bra sendarkamera för bigwalläventyret mm. Och nu när jag hittat reglaget för att stänga av ISOautomatiken lär det bli bättre.

Lule-Stefan, Pinnen och Henke övar kraft. Abstraka utemöbler. Lina och Hanna övar pump

05 mars 2009

Högbollskortet

Det vibrerar skönt i mina tighta jeans. Det är Grand Funk Henrik som sms:ar om att sluta tidigt och uppehåll i vädret. Häftigt. Hoppas på det samma men tyvärr. Till helgen kanske. Vädret är nu i det perfekta gränslandet mellan frost och ljummet och visst är det vansinnigt att spara flextid i såna lägen. Jag skäms.

Nu en stunds allvar. Vad händer med din pad och bucket om du halkar av högbollen och drämmer i backen så pass olyckligt att du havererar totalt? Tänk på det en stund. Dina efterlevande ska så småningom rensa ut dina saker ur förråd och stationsvagn. Svåra saker. Vad ska sparas, vad ska slängas och vad ska skänkas?

Gör det lättare för dina närstående, skaffa ett Högbollskort med dina önskemål! Sendit r&d satsar på ungdomen i vårens kampanj. Varför inte ge behövande ungdom en hjälpande hand? Ta ställning du med! Donera till de som behöver!